Kvällens kort skörd.

S & A var så snälla i kväll så jag han göra 2 nya kort. Hade i och för sig tänkt se Uggly Betty men så blev det inte.
Kort10-07        Kort9-07

Stämplar från Penny Black.
Kortet med igelkotten är upplägget lånat från Asamias Blogg.
Jag kommer inte riktigt överens med scannern i kväll. På kortet med igelkotten stämmer färgerna inte överens med verkligheten, de yttre remsorna och fjärilarna är rosa inte vita.

Om någon känner igen upplägg på mina kort och jag inte har givit just dig credit för ideerna så ber jag hemskt mycket om ursäkt. Sitter ofta och tittar runt på olika kortmakare och scrappares bloggar och suger åt mig ideer och inspiration.

Tusen tack alla ni som delar med er av ideer och inspiration!!

Lämna gärna ett avtryck.
Sov gott!!

Veckans kortpyssel

Har inte blivit så mycket pysslande i veckan. Jag har några motiv uppstämplade och färglagda så det är bara att montera ihop.
Fick pengar i födelsedags present så hittils har 5 Penny Black stämplar flyttat hem till mig. 4 köpte jag själv och en fanns i ett paket.
Sen så hade jag ofantlig tur och vann en auktion på inky wings blogg, stämplar till ett värde av 1500:- fick jag för 560:-. Snacka om fynd. Nu kommer det att finnas lite att välja på här framöver.

Nu ska jag sätta på kaffe och plocka fram lite fikabröd, ska ha ljusparty här hemma.
Kort8-07Kort7-07

Stämplar från Penny Black, Kortmakaren och Panduro.

Lämna gärna ett litet avtryck.

Ha en fin dag.

SNÖÖÖ

Åhhh som jag har längtat, för att inte tala om barnen. S skulle absolut skriva till Bollibompa och berätta att vintern äntligen har kommit. Jag tror att alla på Bollibompa vet det redan efter som vi bor i samma stad.

Fick lite pengar av päronen i födelsedags present så jag har beställt lite nya stämplar, fuskade och öppnade brevet dom skickade lite för tidigt.
I morgon bär det av på barnkalas på förmiddagen och sedan är det kalas här hemma. Måste hinna skaffa en tårta där emellan.

Nu ska S & A i säng så jag kan lägga mig på soffan och glo på TV. Vet inte riktigt om det blir Så ska det låta eller Let´s dance, får väl sappa frenetiskt mellan kanalerna.

Återkommer när jag blivit ett år äldre.
Hare!
Visa fler inlägg