Tacofisk

Ingredienser

4 port

600 g fiskfilé, t ex sej
1 tsk salt
2 1/2 dl mellangrädde
1/2 dl tacosås, medium eller hot
2 dl riven ost texmex
15-20 tortillachips
röd och gul paprika

Gör så här

Sätt ugnen på 225°. Tina fisken om den är fryst. Salta och vik ihop fiskfiléerna om de är tunna. Lägg dem i en smord ugnssäker form. Blanda grädde, tacosås och ost. Häll över fisken. Krossa chipsen och strö över. Stek fisken i mitten av ugnen ca 25 min. Skär paprika i bitar och strö över fisken innan servering. Servera med kokt potatis eller ris.

Får dela med mig av kycklingpajen en annan dag. Det här är också smaskens.
Det fick vi till middag i lördags.


Sista augusti.

Måndag och sista dagen på sommaren.
Får väl säga att helgen har varit riktigt bra trots att solen inte sken riktigt så varmt som jag hade beställt och lite,lite förvirring i går när vi skulle till fotbollen. Grillning och kräftor blev det heller inget av med men jag har ätit mig ordentligt mätt i alla fall. Ska försöka rota fram receptet på en fantastiskt god kycklingpaj som vi åt i helgen.

A är åter på dagis, lite snuvigare än i torsdags men utan knorr och tryne. Jag var lite orolig att det skulle vara influensan för han var febrig, hade ont i halsen och lät som en hes tax när han hostade.

Återkommer.


 

En liten,liten aning förvirrad

Jag har precis kommit från fotbollsplanen. Vi stack iväg i god tid, konstigt tänkte jag när vi kom fram A´s tränare och alla hans kompisar var på planen. A är ju förkyld så han fick hoppa över träningen i dag, aja det stod kanske något i mailet från tränaren om ändrad tid. Jag kollade som en dåre efter S kompisar och tränare, såg ingen, konstigt??!!! Eller inte eftersom klockan var 09.45 i stället för 10.45, bara att vända kärran hemmåt igen. Bättre lycka om en liten stund.


Visa fler inlägg