Bling, bling

Så då var två kort med nya stämplar från Magnolia klara. Oh my god vilket bling det blev.
  
Papperet är sprayat med Glimmer mist, stämpel från Magnolia färglagd med Pebbles ink chalks (de glittriga förstås), blommorna är oxå sprayade med Glimmer mist. Sedan är allt monterat på Bazzil bling. I mitten på blommorna sitter en klutt stickles.

Tyvär så syns det ju inte alls i scanningen så det blir att ta på bling brillorna.

Stämplar från Magnolia, Aud design & Autumn leaves.

Återkommer en annan dag.
Ha de gott.
Kramiz.

GeKå´s & Magnolia.

I helgen har vi varit ute på turné. Fredag morgon styrde vi kosan mot Ullared och GeKå, framåt eftermiddagen anlände vi. Hämtade snabbt ut nyckeln till stugan och sedan kastade vi oss in i varuhuset, efter några timmar hade vi fått ihop 5 kassar!!! med kläder. Lite annat jox hittade vi oxå, men jag som skulle hålla ögonen öppna efter lite bra-att-ha prylar till scrap/kort glömde totalt bort detta. När vi åkte hemåt på lördag kom jag på en massa saker jag glömt att titta efter.
Nåja, jag hade ju lyckats övertala sambon att vi skulle svänga förbi i Borås och ta en titt på Magnolia. Ohhh så stort åhhh så mycket det fanns att titta på där!! Som vanligt när jag hamnar på ett ställe där det finns MASSOR med saker jag vill ha drabbas jag av total beslutsångest. Jag fick med mig några stämplar, lite blommor, några stämpeldynor, glimmer mist och en embossing folder till CB. Sen när vi åkt ångrade jag givetvis att jag lämnat flera saker som jag stått och hållit i, så gör jag allt för ofta.
Lördag kväll landade vi hemma, slitna och ömma i baken efter massor med timmar i bilen.

Nu sitter jag i pyssel hörnan och ska försöka få till något med mina nya pryttlar. Återkommer eventuellt senare med ett litet smakprov.

Hoppas ni haft en fin helg.
Kramiz.

Nya stämplar.

I går fick jag hem nya stämplar från Cornish Heritage Farms.
Ett kort har jag haft tid att göra. Fler kort blir det förhoppningsvis senare i veckan.


På fredag bär det av till Ullared. Jag hoppas verkligen att det finns massor med fynd där, både i pyssel väg och kläder till barnen. Hursom ska det bli skönt att komma i väg hem ifrån några dagar. Vi har hyrt en lite stuga alldeles intill GeKå´s.
Nu ska jag bara grunna på hur jag ska lyckas lura sambon att vi behöver svänga förbi Borås och Magnolia på vägen hem.

Hare gott och lämna gärna ett avtryck.
Kramiz.
Visa fler inlägg