Livet är så orättvist!

Hittade en blogg om en tapper liten kille, Alfons som har kämpat  mot cancern i flera år men nu är hans dagar räknade.
Sitter här med tårarna rullande nerför kinderna och undrar varför livet är så orättvist.

Tänder ett ljus och sänder en tanke till Alfons och familjen!


Kladdigt värre.

Bläää!! Har äntligen fått tummen ur och beställt EZ mount till mina stämplar, så nu klipps det och kladdas för fullt. Vilket eländig kladd, jag blir galen saxen fastnar, jag fastna och allt som finns runt om fastnar.
Men det blir himla bra när det är färdigt. Får se om jag hinner få till några kort i helgen.
P ska i väg med finlandsbåten i morgon så det blir bara jag och barnen hemma, det brukar inte bli så mycket pyssel tid då.

Åter till kladdandet.
Ha en underbar helg och var rädda om varandra.

Måndag...

och ordningen är äntligen återställd. Barnen är friska och har varit på dagis igen, 2 veckor tog det innan de elaka magbaskiluskerna gav med sig. 

Tre samtal har jag fått i kväll från en något förvirrad vårdcentrals läkare. Vi tog prover på barnen och det visade sig att det var en bacill i magarna, första samtalet slutade med att S hade bacillen och skulle inte få gå till dagis igen förrän vi tagit ytterligare prover och de skulle vara fria från baciller.
Samtal två avslutades med att S skulle kunna gå till dagis om han är symtomfri men vi skulle ta ytterligare prov.  Så kom samtal tre då han upptäckt att vi faktiskt tagit prov även på A som oxå haft den elaka bacillen. Nu hade han även talat med smittskyddssyster och dom hade kommit överens om att om barnen är symtomfria så behövs inga fler prover och dom kan gå till dagis som vanligt.
Det var tydligen ovanligt att barn drabbades av denna bacill, har glömt vad den kallades, kanske därför läkaren var lite förvirrad.Lite kortpyssel blev det i helgen. Blev inte alls nöjd med korten men jag visar upp dom i alla fall.
Kortstommen på kortet med flickan är inte så blått i verkligheten och klänningen är rosa och blå, färglagd med twinklar men det blev så dåligt när jag scannade.

Kort17-07   Kort16-07

Stämplar från Penny Black och Magnolia.Lämna gärna en kommentar. Lite roligt att se vem som hälsar på.

Hare.
Visa fler inlägg