Underbar helg.

Åhh vilken underbar helg det har varit. Fint väder, flera födelsedags kalas, grillning flera dagar och massor med underbara människor. Kan det bli bättre? jag tror nästan inte det.

I morgon är det kalas igen då blir lilla korven A 4 år, kan inte fatta att tiden har gått så fort. Jag är ju inte en dag äldre än 25......eller??
Jag ska spurta i väg efter jobbet och handla lite pressenter till honom. I år är han inte så meddelsam om vad han önskar sig, när man frågar säger han att det är hemligt =0) Han tror minsann att han är klurig.

Nu börjar det suga i semester tarmen, det skulle inte göra ont alls att få sitta hela dagen på balkongen och slappa.


Ha det gott alla.
Kram.

Här händer det inte mycket.

Men bakom kulisserna sker det mer. Kortmakeriet ligger lite på is änså länge men det kliar i fingrarna. Jag smyger runt och insuper inspiration hos massor av duktiga kortmakare.

Jag har inte flyttat till lägenheten än med det är på gång, har hjälp nu som tapetserar och målar lite. Det såg inte roligt ut på väggarna när det var tomt, vissa väggar såg det ut som någon skjutit med kulspruta på. Hoppas att det ska vara klart till helgen, då ska jag blåsa upp musklerna och börja flytta. Förra helgen gjorde jag en raid på Ikea och handlade lite ditt och datt så det finns en del skruvande och fixande som ska göras oxå.

Barnen tog det väldigt bra men jag tror inte att dom har fattat vidden av det hela riktigt än så jag gissar att det kommer bakslag sedan.

Ha det bäst och ta väl hand om er.
Kram.
Visa fler inlägg