Jul godis

Jag tipsade ju innan om Två systrars söta och Vinterns söta och att det fanns massor med recept på goda tryfflar i dessa som jag brukar göra till jul. Om man inte har tid eller lust så finns det massor med smarriga tryfflar och annat gott också för den delen hos Gourmera.se.

Blåbärs tryffell                 Chokladnöt tryffel          Jordgubbs tryffel


Kahlua choklad

Champagne tryffel              Hallon tryffel


Chilli tryffel

Designa egna t-shirts, tröjor, underkläder.

Hos Dunken.se kan man designa egna t-shirts, tröjor, underkläder mm. Det finns massor med roliga tryck att välja på, man kan även välja egen text, färg och typsnitt och var man vill att trycket ska sitta om man vill det. Här kommer några av dom färdiga trycken som finns att välja på.
        
Böcker

När det börjar närma sig jul så åker mina favorit kokböcker fram, dom kommer fram annars också för den delen. Leilas A pice of cake är en som jag kan sitta och titta på bilderna i och bara njuta för de är så vackra, sen så finns det ju fantastiska recept i boken också.

Sen så har vi systrarna Eisenmans fantastiska böcker Två systrars söta och Vinterns söta. Massor med godsaker i båda böckerna. Jag älskar choklad tryfflar av alla de slag och det finns recept på flera olika sorter i dessa böcker.

Böckerna finns att köpa hos Adlibris till riktigt bra priser. Länk finns till höger.
Visa fler inlägg