Sex vecka..

har jag den stora äran att ha denna vecka....
Jaaa jag börjar alltså klockan 06:00 varje morgon. My good vad jobbigt det är. I dag har jag gäspat mig igenom dagen. På fredag bär det av på kryssning, vi ska käka middag 20:30. Risken finns ju att efter några glas vin och lite mat så sitter jag och sover med ansiktet i en tom tallrik, vore just snyggt.

Lite ångest har jag också inför båtresan. Jag har aldrig varit borta från A så länge, 24 timmar =O0. Det blir ju längre egentligen jag säger godnatt på torsdag kväll och kommer hem på lördag eftermiddag, jisses hur ska detta gå... Förmodligen fantastiskt bra.

Idag har det varit medalj regn över Sverige, 2 guld, 1 brons och så tog sig curling damerna till final. Hockey killarna kammade till sig efter gårdagens tramsmatch och klarade sig vidare till semifinal. Hmmm har jag verkligen tid att åka på kryssning, mycket bra sport att gå miste om.

Ha det gott!!

Ja se det snöar..

Igen!!! Jag klagar inte, ÄLSKAR snö. Det är så mysigt när det är vitt ute. S gillar det oxå, han skottar snö som en liten snöslunga. A tycker att det är besvärligt, kan bero på att han inte är så bra på att ta sig fram när det inte är ren skottat. Han snubblar om kring som ett fyllo och blir skrikarg när han ramlar, overallen är ju stor och otymplig när han ska ta sig upp. Nästa vinter kanske han oxå uppskattar snön.

Har hunnit med att scrappa i dag trots att jag är ensamen hemma med barnen, kan bero på att jag startade tidigt när dom fortfarande var lite pömsiga och inte hade hunnit jobba upp katastrof tempot.

I dag är det dax för storhandling igen, jag har INGEN lust. Finns det något tråkigare än att handla mat? Jag tror inte det. Jag är hopplöst dålig på att planera vad vi ska äta under veckan och jag vet att när det är dax att laga mat så är man inte sugen på det som lät gott när man planerade veckans mat. Helst skulle jag vilja ha en enorm frysbox med färdiglagade portions rätter så man hade oändliga valmöjligheter, jaja man kan ju drömma.

Hockey, damhockey hmmm. Det har inte varit något som intresserat mig speciellt, förrän i går. WOW hur bra var inte matchen Sverige-USA. En sak är säker, jag missar inte damernas final match!!


Hare gott hockeyplock!!

Söndag igen.

Otroligt vad helgerna går fort. I helgen har jag knappt hunnit utanför dörren, det har ju inte varit så lockande i och för sig, -13 grader burrrrr.
Helgen har i stället gått i tvättandets tecken, otroligt intressant jag vet.

Några korta stunder vid datorn har jag oxå hunnit med och då har barnen roat sig kungligt.
Lördag eftermiddag, A badar i puder, fullt påklädd givetvis. Sen traskade han runt på övervåningen och gjorde små söta vita fotspår innan jag upptäckte vad som hänt. 
Söndag kväll, båda har kast med liten Mc Donalds pommes frites. Hela köks golvet fullt med pommes och hunden far fram som en dammsugare, det kan bli en besvärlig natt för både honom och mig om vi har otur.

Lite eget har jag också hunnit med. 2 nya layouter han jag med att gör på fredag kväll. Scrappandet har gått lite trögt, men tack vare Den stora utmaningen på Papprika så flyter det på nu. Det skulle ju vara toppen att få lite mer tid till att scrappa men nätterna är alldeles för korta. Att scrappa när barnen är vakna slutar med katastrof.
Visa fler inlägg