4 dagar kvar...

till julafton. Alla julkorten och klapparna till norr är iväg skickade.

På fredag blir det julklapps rusning tillsammans med alla andra som inte hunnit/haft råd tidigare. Gissar att man får vässa armbågarna lite. På lördag ska vi handla julmaten och skinkan ska griljeras, nya juliga naglar ska jag oxå hinna få på. Känns som det kan sluta i en total katastrof.
Nåja, nästa år ska jag ha julklapparna klara i tid, har alltid sagt det men jag lyckas alltid vara ute i sista stund ändå. Varför utsätter man sig för detta om och om igen?

Tredje advent.

Äntligen minusgrader ,-3 och frost på garage taket när jag steg upp i morse. Om det nu bara kunde toksnöa i några dagar, vill ju så gärna ha en vit jul.

I helgen har jag gjort massor med julgodis, knäck, ischoklad, gräddkola, mozart kulor och vitchoklad tryffel. Gott gotti gott gott! Jag har gjort en liten recept bok med julgotta som jag ska ge bort i julklapp, tillsammans med den ska det följa lite smakprov på de recept som finns i. Resten av gottan äter vi själva.

Några nya julkort har det oxå blivit och tändsticks askar till alla fröknarna på dagis.
21692-15

Stämpel från Kortmakaren, Badanka design.

21692-13

Tändsticksaskar till dagis. Stämplar från Kortmakaren.

21692-12

Stämpel från Kortmakaren. Mönstrat papper Plingan.

21692-11

Stämpel från Kortmakaren, Badanka design.
Färgerna på bilderna stämmer inte riktigt överens med verkligheten. Blir inte så bra när man fotar.

Lucia i morgon.

Hjälp var tar tiden vägen? I morgon är det lucia &  inga julklappar är inköpta, hur ska detta sluta.
Måste få i väg klapparna till norrland innan 16 annars finns risken att dom inte hinner fram innan jul.

I morgon är det lucia tåg på dagis. S & A ska vara tomtar, måste rodda fram tomte dräkterna i kväll. Tror att luvorna har kommit bort så det får bli akut shopping i kväll.

I dag får vi hem den efterlängtade bänkskivan, hade ju ställt in mig på att den skulle komma 28/12 så jag blev glatt överraskad. I morgon får vi helt klart i köket, fläkten ska upp och bänkskivan monteras. Underbart.
Alla julgrejor har kommit på plats utom granen och pepparkakshuset. Ska montera och "garnera" huset i helgen. Julgranen måste oxå upp snart, S tjatar så jag får sår i öronen. Han tycker att vi skulle ha satt upp granen för två veckor sedan.
Visa fler inlägg