Jordgubbar och motorsågs massaker i litet format.

I morgon tänkte jag ta mina två guldklimpar och åka iväg för att plocka jordgubbar, men jag är lite orolig.
S gillar jordgubbar och kommer att äta tills han kräks å det är ju inte något problem. A däremot gillar inte jordgubbar och är ju en motorsågs massaker i litet format. Hur mycket elände kan en 4 åring hinna göra i ett jordgubbsland?
Den som lever får se. Kanske tycker han att det är superspännade och plockar utan att ställa till något, man vet ju aldrig. Funkar det utan att vi blir utkastade så tror jag att vi kommer att göra detta till ett återkommande event, det är ju så gott med jordgubbar och de är ju allra godast när man får "smaka" direkt ur landet. Blir vi utslängda så får man väl försöka sig på att plantera några plantor i en kruka på balkongen.

Ha en underbar helg.
Kram.

Ny vecka.

Så har vi klarat av midsommar, det var en trevlig tillställning. Jag personligen tycker att det var lite mycket regn men det får ju gå ändå.
Förra veckan var första veckan jag och grabbarna bodde på riktigt i lägenheten och det gick riktigt bra. Första eftermiddagen när jag hämtade på dagis så var S jätte ledsen och ville inte alls följa med mig hem men det löste sig. Nu ska jag lära mig att överleva ensamen i en helt "tom" lägenhet, hittills har det inte gått så bra. Men, men det som inte dödar härdar var det någon som sa.

Hare bäst alla och ta väl hand om er.

Packa, bära, möblera......

oj oj oj vilket slit och det fantastiska vädret gör ju inte saken bättre, jag svettas ju ihjäl.

Nu börjar det dra ihop sig för flytt på riktigt.
Ska bara till Ikea och byta min Tv bänk IGEN och handla en byrå så är det färdigt med möbler. Tv bänken bli jag galen över, först åkte jag och barnen till Ikea i lördags. Båda var hungriga och griniga, det var varmt och jag hade hunden med i bilen för vi skulle ut till farmor på landet sedan. Vi parkerar längst bort på den enda skuggiga platsen och skyndar in, ser Tv bänkar precis vid ingången och rusar framtill den jag vill ha och antecknar var den finns att hämta. Går till restaurangen för att utfodra grabbarna och sedan i sakta mak mot utgången. När jag sedan släpat j***gt tung  Tv bänk och två barn på vagn över hela parkeringen och ska lasta i bilen upptäcker jag att det är björk i stället för ek &%#%&###. Jaha då blir det en vända till Ikea på söndag oxå för jag orkar inte släpa allt tillbaka över parkeringen.
Åker till Ikea på söndag och byter till rätt träslag, härligt nu kan tv´n ställas på plats. Trode jag ja..... I går åkte vi upp med soffa och lite annat + att vi skruvade ihop lite stolar och började med den omtalade Tv bänken. Vi hann inte skruva ihop den helt och precis när vi skulle gå kom S och sa "mamma kolla vad A gjorde"   %#&&%#¤&% unge han hade klivit på en spånskive del som givetvis gick av.....jag orkar inte mer.

Ha det gott i solen.
Kram.
Visa fler inlägg