Söndag igen.

Jag förstår inte riktigt var veckorna tar vägen, det känns lite som veckorna består av Måndag, Fredag och Söndag. Dagarna där emellan försvinner obemärkta förbi.

I går var jag i väg och klippte mig lite, det var välbehövligt sist någon satte saxen i håret på mig var någon gång i början på maj. Sen så åkte vi till Farsta C. Jag har funderat och funderat på att köpa en ullkappa, inte en hellång utan en 3/4 lång. Provade några stycken på H&M men på dom satt skärp (löst eller fast sytt) under armarna, tycker att det är ganska snyggt på andra men inte på mig. Så vandrade vi vidare och i fönstret på Veromoda satt det, MIN jacka. Känndes lite knasigt att investera i en höst/vinter jacka när det är 23 grader varmt ute, men så blev det åhhh vad nöjd jag är.

I dag har vi varit och tittat på en hund, en liiiten chihuahua tjej på 8 veckor. Man blir ju så sjukt sugen men det funkar inte riktigt med två monster på 4 & 2 år hemma, dom är nog lite för hårdhänta.

Nu ska jag gnugga geni knölarna och se om det blir något smarrigt till middag.

Simma lugnt!

Handla med barn.

Åkte till Farsta C i dag för att titta om jag skulle hitta lite nya kläder. Har gått ner närmare 20 kilo i vikt under sommaren så garderoben är rätt tom. P jobbade så jag hade med mig S & A, tänkte att det ska nog gå bra.
Så länge vi bara gick omkring och tittade gick det bra men så fort jag tog i en endaste pryl eller vek med blicken från dom så satte dom igång att röja. Sprang runt och slet i kläderna som hängde på snurror så dom snurrade i 190, A körde säkert av hälsenan på flera stycken med vagnen, klättrade på bord och försökte efter bästa förmåga riva butikerna. Jag gav upp och åkte hem i stället.
Släppte ut monstren och hunden på tomten, slängde lite tvätt i maskinen å sen bakade jag muffins. Choklad muffins blev det, smaskens. Hittade en sida på nätet men alla möjliga och omöjliga muffins recept, www.dagensmuffin.se kolla in den om du gillar muffins.

Ha det bäst.
Visa fler inlägg