Hemma tidigt.

I dag blev det en kort dag på jobbet, lillfisen A har fått feber så jag fick lov att hämta honom på dagis. Fick lite dåligt samvete efter som jag suttit 2 minuter innan och ojjat mig om att jag inte hade någon som helst lust att jobba i dag. Nåja nu är vi hemma och A sover på soffan å då passar mamma givetvis på att sätta sig i pyssel hörnan och scanna lite nya kort.

   

Stämplarna på julkorten kommer från Penny Black, Aud design, Magnolia, Kortmakaren och MM.
Stämplarna på "vänner" kortet kommer från hÄnglar & stÄnglar, Magnolia och MM.
De 2 första korten har jag lånat upplägget från DesignAnnique .
Klicka på bilderna så blir dom större.Trevlig kväll.
Kramiz.

Några fler PB julkort.

Två kort till med PB clear stampsen har det blivit i kortverkstan.

Om du skulle känna igen upplägget på korten så hojta till så får jag tacka och ge credit till rätt person. Jag surfar runt rätt mycket på alla möjliga bloggar och insuper inspiration, men sen så glömmer jag var jag sett alla fina kort.
Upplägget på kortet med mössen vet jag att jag har sett hos någon och nu hittar jag det givetvis inte. Vill verkligen inte göra någon arg genom att inte ge credit till rätt person.

 

Stämplar från Penny Black och MM.
Klicka på bilderna så blir dom större.

Nu ska jag titta på Idol och måla lite hÄnglar.
Ha en fin kväll.
Kramiz.

Pyssel i helgen.

Jag har minsan hunnit med en massa pyssel ihelgen men har inte så mycket att visa upp. Gjorde ett bokmärke med nya hÄnglarna men det reste hemmifrån innan jag han scanna det. 4 tändsticks askar har jag pyntat men dom vill ju scanner inte veta av och batteriet i kameran är dött. Men jag har två julkort att visa.
Jag investerade i clear stamps från Penny Black å dom e så fina.

Är lite (bara lite, det är sant) avundsjuk på alla som bor i närheten av Göteborg och har fått tillfälle att gå på mässan där. Hoppas att ni haft trevligt och fått med er massa nya prylar hem.

Lillebror ringde i dag och berättade att mamma ligger på IVA..... hon hade haft bröst smärtor på morgonen, gissa om mitt hjärta stannade. Det är nog "bara" kärlkramp men man känner sig så otroligt maktlös när man är nästan 100 mil bort.

 

Stämplar från Penny Black, clearstamps.
Klicka på bilderna så blir de större. Kortet med mössen har scannern gjort egna färger på, men vad gör det om hundra år.

Lämna gärna en kommentar innan du går.
Ha det bäst och ta väl hand om er.

Kramiz.
Visa fler inlägg