Gratis biobiljetter

Jag har tidigare skrivit om gratisbio.se , och nu har jag snart gratis biobijetter på väg hem i min brevlåda.

För er som inte redan är medlem så bli gärna det och bli värvad av mig. Man får då 50poäng genast när man blir medlem och anger du mig (Ullisf)  som värvare får du ytterligare 25poäng. Sedan är det bara att klicka dig fram och värva andra så har du snart en egen biljett eller presentkort på t.ex H&M! Här nedan kommer lite tips på hur du snabbt kan skrapa ihop lite poäng.

· Medlemspoäng (får du när du blir medlem) - 50p

· Värvad av mig - 25p

· Klicka på speciella annonser på gratisbio.se (click under poäng) - totalt 31p
· Värva en familjemedlem eller kompis - 200p* (*måste först uppkommit till 175p själv innan du får dina poäng)
· Registrera dig på jobbet.se via gratisbio (gratis) - 15p
. Registrera dig på ATG via gratisbio (gratis) - 30p

Genom dessa tryckningar har du redan samlat ihop 351p vilket är 49p från en gratis biobiljett!

Sedan får man  poäng genom att beställa från olika butiker via  gratisbio.se. Om du tänkt beställa från Ellos, La Redoute, Lindex, Cdon.com, Adlibris, framkalla foton, beställa resor eller något annat kan du klicka dig vidare därifrån och få poäng för allt du handlar! Läs mer på www.gratisbio.se


Ha en toppen dag.
Kramen

Marimekko skålar.

Jag har träffat en ny kärlek. Marimekko skålar, ni vet dom där söta skålarna på fot i alla möjliga färger, dom är så otroligt söta å alldeles för dyra (ja jag är lite snål ibland). Nu har jag dock chansen att vinna en hos Tjohalias blogg om inredning. Titta in du också vetja och ta chansen att vinna en liten goding, man behöver bara lämna en kommentar för att delta i utlottningen. Men skynda på tävlingen avslutas redan i morgon.

Ha en fin dag.
Kramen

Så var det slut

på semestern, tillbaka på jobbet igen.
Skönt att få lite struktur på livet igen men samtidigt så hade det inte varit dumt att sova ett par timmar längre.

A är jätte glad över att vara tillbaka hos tjejjerna på dagis. I fredags sa han att han var kär i T och att han hade pussat henne. Bläää fy vad äckligt svarade 6 åringen S. A gillar verkligen tjejjerna på dagis och S är livrädd för tjej baciller, det kan ha något med åldern att göra tror jag minsann.
S storm trivs på skolan å det känns så otroligt bra, jag var ju lite nervös eftersom han har krånglat tidigare. Första dagarna var ju ganska korta och han var sur som en ättika för att jag kom för tidigt och hämtade honom. I dag blir han hämtad efter 16 då får vi se om han är nöjd.

Ha en fin dag.
Kramen.
Visa fler inlägg