En rolig utmaning.

I går kväll gjorde jag en svängom bland mina favorit bloggar , det gör jag rätt ofta iofs. Hos Louise hittade jag en länk till en rolig utmaning. Må bra med skaparlusten man ska göra ett tanke kort varje vecka. Fritt val av format och utförande, Ilona som håller i bloggen ger en tanke, ett ord eller en fråga att jobba efter. Jag hoppade på, och lånade idén att göra det som en mini bok av Louise.
Får se om jag hinner med att scanna och visa det jag gjort idag.


Ha det bäst, nu ska vi ut i solen.

Kram.

Inget är som väntans tider.

Åhh vad jag längtar efter hÄnglarna nu. Har kollat i brevlådan som en dåre hela veckan för att vara säker på att inte missa kuvertet.

Födelsedagen avlöpte lugnt och jag fick dels pyssel paket och en stor summa pengar att handla pyssel för. Tänkte att jag skulle ägna lördagen åt att fönster shoppa i webbutikerna landet runt och se om jag hittar något att handla, som om det skulle vara svårt =0).

  

Stämplar från Penny Black, Inkywings, Magnolia och Eureka. Osäker på sköldis, rätta mig om jag har fel.Det är alltid lika roligt när någon lämnat en kommentar.

Lite tidigt kanske ....men, men....Trevlig helg till er!!!!!

Kram.

I dag är ingen vanlig dag.....

för i dag är det min FÖDELSEDAG!!!!

Tjugosjutton fyller jag i dag.

Har laddat med tårta och kaffe och önskat mig pysselpengar i stora drivor.
Magnolia släpper ju stora högar med fantastiska stämplar och så tror jag minsan att jag "måste" ha massor med Promarkers pennor.


Ha en fin söndag.

Kramiz.
Visa fler inlägg