Dagen efter helgen med bröllop.

Dagarna försvinner i en rasande fart.
I helgen var det bröllop i Kalmar på schemat. Barnens gudfar fick sin fru.
Vackert värre, vigsel i Kalmar slottskyrka, fantastisk middag och massa trevliga människor.
Vi bodde på slottshotellet, supermysigt, rekommenderas varmt.
På vägen hem gick det liiite för fort och farbror blå hade åskiter om det hela. Det slutade med massor av tusenlappar i böter och farbrorn behöll P´s körkort. En aning tråkig avslutning på en annars fantastisk helg.

I´m back.


Ojojoj vilka dagar vi har haft. New York är en fantastisk stad.
I dag är jag så seg i huvudet så det går nästan inte tänka, sitter lite i min egen värld. Jag missade att det var igår tisdag vi skulle komma  hem så jag tog bara ledigt tisdag för att hinna sova ikapp lite. Det blev ju heltokigt, det är idag jag skulle ha behövt sova ikapp. Vi steg upp 12:00 svensk tid måndag och jag kom i säng 22:00 tisdag, i morse grät jag när klockan ringde. Det blir en tidig kväll i kväll, jag återkommer med lite bilder en annan dag.
En sak är säker, jag vill tillbaka snart. New York rekomenderas varmt.

Ha en underbar dag.

I morgon, i morgon.


Imorgon bär det av till New York wiiiiiii.
Jag åker ut till Arlanda och bor på hotell där övernatten med mina vänner. Jag hade tänkt sova hemma men ju närmare vi har kommit dessto mer nervös har jag blivit över att jag ska försova mig. Planet ska lyfta 06:30 så jag måste ju upp vääääldigt tidigt om jag ska åka hemmifrån, det blir tidigt även om man sover på Arlanda. Eftersom vi är tre med resfeber då så tror jag att i alla fall en av oss kommer att vakna i rätt tid.
Förmodligen blir det inte mycket sova av, tre lagom tjocka damer i sina bästa år som inte har setts på flera månader, det lär bli en hel del kackel.

Tumblr_lm2hqbswtk1qij5oho1_500_large

Tar med ipaden och ser om jag kan få till lite bloggande. Det har varit lite dåligt på den fronten ett tag nu, men jag har tänkt bättra mig. Har varit lite mycket med mamma och allt fix runt henne för att hon ska få den hjälp hon behöver när hon kommer hem. Det är inte helt enkelt att få vård på lika villkor om man bor i en liten by några mil från tätorten. Jag har varit så arg men tillslutså, som av en händelse så gick allt att lösa. Märkligt att man ska vara mer eller mindre galen som anhörig för att man inte ska försöka tvångs flytta en gamal dam.

Bild från we heart it.

Visa fler inlägg