Intet är som väntans tider.

Här i bloggen har det inte hänt mycket på sista tiden. Några kort med mina nya Filurer står på hyllan och väntar på att bli scannade. Jag har haft fullt upp med födelsedagar och rajraj på Gröna Lund helgen som gått.
Nu springer jag till brevlådan så fort jag kommer hem från jobbet för att kolla om mina nya hÄnglar kanske har kommit. Torts att jag sett på Scrappiz att dom förmodligen kommer tidigas på torsdag, men man vet ju aldrig.....=0)
Hoppas och håller tummarna att man kan tillbringa helgen i pyssel hörnan med de nya raringarna.

Ha en fin dag.
Kramiz.

Fler hÄnglar

Trots att det är underbart väder i dag så har jag suttit i pyssel hörnan. Lite tid har jag dock hunnit tillbringa ute i solen, både på fotbollsskola och halvliggandes i solstolen.
Tjurade lite för att det kom ett födelsedags kalas emellan i går, jag hade ju tänkt att vi skulle ta en tripp till Gävle och besöka mässan. I dag tjurar jag ännu mer när jag smugit runt i flera bloggar och sett de fina hÄnglarna som släpptes.
Nåja vad gör det om hundra år, snart kommer det ju ett litet paket med nya hÄnlar hem till mig å som jag längtar.

Kort51-07
    
                                                                             
Kort50-07


Stämplar från hÄnglar & stÄnglar, Kortmakaren, Technique tuesday och Aud design.


Vill passa på att säga att idén med hjärtan som blomma på kortet under har jag hittat i någons blogg när jag surfat runt, kommer inte ihåg hos vem jag hittade idén.
Tack alla ni som delar med er av inspiration och ideer.

Ha en fin söndag eftermiddag.
Kramiz.

1000 besökare & några nya kort.

Nu har det varit stiltje på pyssel fronten ett tag, vi har haft mina föräldrar på besök. I morse styrde dom kosan mot norr igen.  Visst är det roligt att dom kommer på besök men det är otroligt skönt när dom åker och man "får tillbaka" sitt hem igen.
Såg att min besöks räknare hade passerat 1000 besökare. Roligt att det är så många som hälsat på.
I början på förra veckan fick jag hem mina nya stämplar från Aud´s design och det har kliat i fingrarna av skapar lust. Så i dag har jag tagit mig tid och gjort två kort, tvätthögen rymmer ju inte =0)

Kort49-07Kort48-07

Stämplar från Aud design, hÄnglar &stÄnglar, Magnolia och Technique tuesday.


Tack alla ni som lämnar kommentarer, det är så roligt att se vilka som hälsar på här.

Ha en fin dag och ta väl hand om er.
Kramiz.
Visa fler inlägg