Nu börjar köket ta form.

Äntligen är bänkskåpen på plats. Diskho och diskmaskin lika så. På måndag hoppas jag köket blir helt klart och sen så är det bara tapeterna och golvet i hallen kvar, och förstås den berömda bänkskivan som förmodligen inte kommer förrän 28/12. Kontor/pysselrum är klart och ska städas i kväll sen så flyttar jag in lite prylar som bara är i vägen tills vidare.

I morgon bär det av på dop och sedan ska vi invadera Ikea igen. Lamporna till hallen var ju för stora eller så var det taket som är för lågt. Har nästan gråtit över lamporna men det finns nog andra som skulle passa, vet bara inte riktigt vad jag vill ha.
Eftersom vi köpte en induktionshäll så är vi tvugna att köpa lite nya grytor och stekpanna, det känns ju roligt att få även sånt nytt. Det som nästan är bäst med det nya köket är SKAFFERIET, äntligen slipper man ha konserver i kylen.

Trevlig helg.

Dopkort

På lördag blir det dop för hela slanten, två dop innom loppet av en timme. Blir att dela på oss.
Har gjort egna kort med en liten dikt i.

Lowe & Emelie´s dopkort

Andrea´s dopkort

Jag önskar dig

Jag önskar dig inte guld
ej heller pengar och makt.
Jag önskar dig modet att vara dig själv
och stå för det du sagt.
Jag önskar dig inte en stenfri väg
men kraften att vägen gå.
Jag önskar dig kärlek i rikligt mått
och vänner att lita på.

/okändHej hopp.

Måndag morgon

Blääää vad svårt det var att komma upp i morse, kan bero på att det blev lite sent i går kväll. Satt och tittade på Swordfish och sen så blev det panik. Massor med tvätt som skulle tas om hand och så skulle hallen röjas för vi ska få hjälp att tapetsera och lägga golv där i dag.

Åkte till Ikea i går för att handla nya lampor till hallen, tycker lampan Stöllet är så fin. På kvälls kvisten fick jag för mig att jag skulle se hur fint det skulle bli med lamporna. Kan nu i efterhand konstatera att det blir inte fint alls, vi har för lågt i tak eller så är det lamporna som är för stora, jag bankade huvudet i lampan. TYPISKT. Nu måste vi hitta en annan lampa, vill ju gärna ha något nytt i taket är man gör om.

Ha det bäst.
Visa fler inlägg