Tacofisk

Ingredienser

4 port

600 g fiskfilé, t ex sej
1 tsk salt
2 1/2 dl mellangrädde
1/2 dl tacosås, medium eller hot
2 dl riven ost texmex
15-20 tortillachips
röd och gul paprika

Gör så här

Sätt ugnen på 225°. Tina fisken om den är fryst. Salta och vik ihop fiskfiléerna om de är tunna. Lägg dem i en smord ugnssäker form. Blanda grädde, tacosås och ost. Häll över fisken. Krossa chipsen och strö över. Stek fisken i mitten av ugnen ca 25 min. Skär paprika i bitar och strö över fisken innan servering. Servera med kokt potatis eller ris.

Får dela med mig av kycklingpajen en annan dag. Det här är också smaskens.
Det fick vi till middag i lördags.


#1 - - carin fotoblogg:

Tack så mycket!

fin blogg

ha en bra dag.

kram

#2 - - Anonym:

sv: Tack för din röst! :) Ha en underbar dag:)

#3 - - NICAHH:

svar: jo de är alltid roligt! (:



detsamma!

#4 - - Josse:

okejokej! =)

#5 - - SANNAH:

taaaaaack=)