Omelettwrap - Lchf

 
Omelettwrap
 
4 ägg
3 msk grädde (eller kokosgrädde/mjölk för mejerifri)
1/2 tsk salt
1 tsk fiberhusk
 

Blanda samman alla ingredienser med en stavmixer, låt smeten stå och svälla medan du viker till en bit bakplåtspapper till en kvadrat/rektangel med minst 3 cm höga kanter för att minimera läckage, cirka 30×30 eller 20×40 centimeter. Ställ bakplåtspappret mot två kanter på plåten så får du automatiskt lite extra stadga. Häll sedan i smeten och grädda i 170 grader i 8-12 minuter.

Receptet hittade jag här

Jag delade biten på mitten och fyllde med det som fanns hemma, det blev färskost, skinka och lite grönsaker. Supergott. Wrapen kan användas som bröd till tacos, pizzabotten, snittar, endast fantasin sätter gränser.

0 kommentarer publicerat i Recept
Taggar: omelettwrap, wrap, lchf, taco, pizza, snittar